Citrix Education for IT professionals

Vores kurser dækker over alle områder af Citrix porteføljen - fra desktop virtualisering (XenDesktop og XenApp), mobility management (Xenmobile) til netværk (Netscaler) og platforme (CloudBridge).

For alle vores kurser, om det er klasseundervisning eller live online, anvender vi kun de bedste Citrix certificerede instruktører der, udover krav om teoretiske viden, også forventes, at have en masse praktiskorienteret viden, baseret på erfaringer fra den virkelige verden. I tillæg til vores officielle kurser - er det muligt at lave tilpassede kurser efter jeres behov - i form af workshops samt intensive bootcamps.

I hverdagen arbejder vores instruktører inden for det område, de underviser i. Det giver et godt fundament, og sikrer dig det største udbytte af kurserne, da instruktørerne både har den praktiske og teoretiske viden, der skal til for at formidle budskaberne interessant og engageret.

Undervisningsfaciliteter

Vi underviser i gode kursuslokaler i hhv. Ballerup og Århus med masser af teknisk udstyr til rådighed. I løbet af dagen kan du nyde morgenbrød, kaffe, te, sodavand, frugt, slik og selvfølgelig frokost. Denne forplejning, manualer og øvrige kursusmaterialer dækkes af kursusprisen.

Whatever, whenever, whereever

 

Citrix tekniske certificeringer giver store fordele for både vores partnere og kunder ved at give øget anerkendelsen samt differentiering i branchen. Partnere og kunder, der er Citrix certificerede, er bedre i stand til at demonstrere og levere konkurrencedygtige Citrix-løsninger.

Hør Hanne Pia Nielsen fortælle om mulighederne med Citrix Education for IT Professionals.

Kontakt os

Adeline Dufour
Business Development Manager

+45 30 16 13 69

adeline.dufour@arrow.com

Kontakt os

Adeline Dufour
Business Development Manager

+45 30 16 13 69

adeline.dufour@arrow.com

Thomas Andersen
Team Leader - ArrowSphere
+45 3016 1318

thomas.andersen@arrow.com

Bjarne Træholt  
Product Manager  
+45 2084 7023

bjarne.traeholt@arrow.com

Nick Jørgensen 
Product Sales Specialist 
+45 3016 1305 

salesbackup.ecs.dk@arrow.com

Claus Basballe 
System Engineer/Instructor

+45 2444 9382 
claus.basballe@arrow.com

Anne Withander 
Market Development Manager 
+45 3016 1326 

anne.withander@arrow.com

© 2020 Arrow ECS Danmark. All Rights Reserved.

Privacy policy

FIRST MOVER